Patroon filter

 

 

Van Dijk Systems heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het vervaardigen van stoffilters. Met name in het vervaardigen van specifieke filterkasten voor de grote merken in de stoffiltratie industrie. Sinds enige jaren wordt de interne expertise gebruikt om voor specifieke marken speciale filterkasten te ontwerpen die perfect aansluiten op de kenmerken van het proces.  De ruime ervaring, ook in service en onderhoud, is gebruikt om filterkasten te ontwerpen en te maken die zeer vele jaren uitstekend dienst doen.

VDS80-SB

VDS80-SB

De filterkasten van Van Dijk Systems zijn uitgerust met top onderdelen van gerenommeerde merken. De uitvoering is zeer robuust en alle luchtdragende delen zijn volledig afgelast. Streeplassen en kit worden niet gebruikt. Met een eigen engineeringsafdeling, plaatwerkerij, spuiterij, elektrische en pneumatische afmontage kunnen we filterkasten op klantspecificatie in korte tijd leveren.

Patroonfilters combineren een efficiënte reiniging met een compacte bouwwijze. Van Dijk Systems heeft een groot aantal filterkasten ontwikkeld voor specifieke toepassingen. Hierdoor wordt een bewezen techniek probleemloos ingezet. Er hoeft geen generiek filterkast aangepast te worden met alle risico’s van dien, maar een bewezen concept in veel toepassingen.