Snijden VDS-CT

 

VDS-CT stoffilter voor snijtoepassingen voor plasma, autogeen en laser

 

Het patronenfilter VDS-CT is speciaal ontwikkeld om het stof dat vrijkomt bij het snijden van metaal op een efficiënte en

VDS-CT

VDS-CT

zorgvuldige manier op te vangen. Het ontwerp is simpel, betrouwbaar en effectief. Het snijproces in de metaalindustrie zorgt ervoor dat een ander ontwerp filterkast nodig is om aan een huidige eisen te volden. Het gebruik van filterpatronen met een nanovezel zorgt voor een zeer hoge afscheidingsgraad. De patronen zijn brand vertragend (FR). en hebben een grote doekoppervlakte. De grote selectie van standaard kasten van 2 tot meer dan 128 filterpatronen maakt het mogelijk om een standaardkast te selecteren voor een grote verscheidenheid aan volumes en snijbronnen. De selectie van de ventilator zorgt voor een juiste afstemming met het productieproces.

 

Vonkenvanger

De speciale inlaatkast met vonkenvanger zorgt ervoor dat de kinetische energie van gloeiende deeltjes afgeremd wordt en de temperatuur van de deeltjes omlaag gebracht wordt. Zo de levensduur van de filterpatronen te verlengd.

 

Zie ook de energiezuinige GreenVDS